Reseptit    |   Ohjeet

Karpalo-hunaja-jäädyke

Karpalo-hunaja- jäädyke 5 dl karpaloita 1 dl kuohu- tai vispikermaa 200 g kevyttuorejuustoa 3 dl jogurttia 1 dl sokeria 1 dl hunajaa 3 tl vaniljasokeria 1.Sekoita kevyttuorejuusto, jogurtti, sokeri, hunaja ja vaniljasokeri huolellisesti keskenään. 2.Murskaa karpalot kevyesti ja lisää seokseen.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat