Reseptit    |   Ohjeet

Taatelitorttu

2 dl piparkakkumurskaa 40 g margariinia Täyte: 100 g taateleita 2 rkl sitruunamehua 1 rkl sokeria 2 liivatetta kylmää vettä 200 g vaniljalla maustettua tuorejuustoa 2 dl vispikermaa 1 rkl inkiväärisiirappia Koristeeksi: karpaloita tai . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää