Reseptit    |   Ohjeet

Kesäkurpitsa-sienipaistos

400-500 g kesäkurpitsaa ½ l puhdistettuja ja tarvittaessa esikäsiteltyjä sieniä 2 sipulia (2-3 valkosipulin kynttä) 2 tl öljyä 5-6 kypsänpehmeää tomaattia (½ dl vettä) ripaus chiliä ¼ tl mustapippuria vajaa 1 tl suolaa 1 tl timjamia . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää