Reseptit    |   Resepti

Piparjuuri-ranskankermasilakat

(4-6 hengelle) Piparjuuri- ranskankermasilakat (4-6 hengelle) 500 g silakkafileitä Marinadi: 1 rkl suolaa 1 rkl sokeria 3 rkl limetin mehua 1 rkl valkoviinietikkaa Kastike: 200 g ranskankermaa 2-3 rkl piparjuurta raastettuna 1 tl sokeria ¼ tl suolaa musta- tai valkopippuria myllystä 1 tl valkoviinietikkaa 2 rkl tilliä hienonnettuna

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää