Reseptit    |   Ohjeet

Paprikahöystö

8 paprikaa 8 sipulia 3 rkl öljyä 12 tuoretta tomaattia 2-3 valkosipulin kynttä 2-3 tl timjamia, oreganoa tai basilikaa 1-2 tl suolaa 1/2-1 tl mustapippuria 1. Poista paprikoista siemenet. Kuori sipulit. Kuori tomaatit.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat