Reseptit    |   Ohjeet

Juustoinen voileipäkakku

(15-20 annosta) Pohja: 9 isoa, vaaleaa paahtoleipäviipaletta 6 tummaa (makeaa) täysjyväleipäviipaletta (esimerkiksi Realia) Kostutus: 1-1 1/2 dl maitoa Sinihomejuustotäyte: 150 g sinihomejuustomurua 1 1/2 tlk maustamatonta kevyttuorejuustoa (300 g) 1 dl .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat