Reseptit    |   Resepti

Peurapata

500 g peuranpaistia tai -lapaa 50 g pekonia maissijauhoa 3 dl punaviiniä 20 hillosipulia 100 g herkkusieniä 4 valkosipulin kynttä 1 laakerinlehti timjamia valkopippuria rakuunaa kirveliä soijaa persiljaa karpaloita tai karpalohyytelöä . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat