Reseptit    |   Ohjeet

Ruispuolukkapuuro

6 dl vettä 2 dl puolukkasurvosta 3/4 dl sokeria 2 1/2 dl karkeita ruisjauhoja 1. Mittaa vesi, puolukkasurvos ja sokeri voideltuun uunivuokaan. 2. Vatkaa ruisjauhot joukkoon. 3. Kypsennä puuro 180 asteen uuninlämmössä noin 2 tuntia.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat