Reseptit    |   Ohjeet

Kuumat valkosipulisilakat

500 g silakkafileitä ½ tl suolaa ¼ tl sitruunapippuria 75 g voita tai voileipämargariinia ½ dl persiljasilppua ½ tl kuivattua rakuunaa 3-4 valkosipulin kynttä 1.Voitele pyöreä uunivuoka, johon silakat juuri ja juuri mahtuvat.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat