Reseptit    |   Ohjeet

Patapaisti

noin 1 kg naudan sisä- tai ulkopaistia 1 rkl voita tai margariinia 1 rkl öljyä 1-2 tl suolaa 1 1/2 tl mustapippuria vettä 1-2 sipulia 1-2 porkkanaa 1 laakerinlehti Kastike: 1/2 l paistin haudutuslientä noin 1/2 dl vehnäjauhoja mausteita . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat