Perunalaatikko - Reseptit | HS.fi

Perunalaatikko

2 kg perunoita 4 rkl vehnäjauhoja 1 l maitoa 50 g sulatettua voita ½ tl suolaa ½ tl muskottipähkinää

14.12.2000 0:00

2 kg perunoita 4 rkl vehnäjauhoja 1 l maitoa 50 g sulatettua voita ½ tl suolaa ½ tl muskottipähkinää 1. Pese, keitä ja kuori perunat kuumina. Muhenna perunat. 2. Lisää perunaan vehnäjauhot. Imellä seosta 6–7 tuntia: pidä puulieden kulmalla, kuumassa vedessä pesualtaassa, lattialämmitteisellä lattialla tai kylmälaukussa, jossa on kuumavesipulloja. 3. Lisää seokseen maito, sulatettu voi, suola ja muskottipähkinä. 4. Kaada seos vuokiin, vuole muutama voinokare pinnalle ja paista laatikot 150 asteen lämmössä pinnaltaan kauniin ruskeiksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat