Reseptit    |   Ohjeet

Grillatut vuohenjuustoherkkusienet

6 suurta herkkusientä (portobello) 1 tanko vuohenjuustoa, 200 g 1 tlk ranskankermaa, 200 g 1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna 1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna suolaa ja mustapippuria myllystä 1.Leikkaa sienistä jalat ja hienonna ne.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat