Reseptit    |   Ohjeet

Kalkkunapata

300 g suikaloitua kalkkunaa 2 rkl oliiviöljyä 2 sipulia ½ purjoa 2 valkosipulin kynttä ½ l pienittyjä kantarelleja 2 porkkanaa 2 dl vettä 1 kasvisliemikuutio 1¼ dl tomaatti-yrtti- maustettua ranskankermaa (esimerkiksi Creme Bonjour) 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää