Juustonmakuinen mureke - Reseptit | HS.fi

Juustonmakuinen mureke

1 muna 1 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria 75 g parmesanjuustoa raastettuna 3/4 dl korppujauhoja 1 1/2 dl vettä 700 g jauhelihaa 1. Sekoita kulhossa muna ja mausteet. 2. Lisää muut ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi. 3.

4.3.1993 0:00

1 muna

1 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria

75 g parmesanjuustoa raastettuna 3/4 dl korppujauhoja

1 1/2 dl vettä

700 g jauhelihaa

1. Sekoita kulhossa muna ja mausteet.

2. Lisää muut ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi.

3. Voitele uuninkestävä vuoka.

4. Muotoile taikinasta kostein käsin pitkä limppu.

5. Kypsennä mureketta 200 asteen uuninlämmössä yksi tunti. Tarjoamureke tomaattikastikkeen kanssa. Kuullota sipuli öljyssä, lisäätomaattimurska ja yrttimausteita. Kastike saa hautua murekkeenkypsymisajan. Halutessasi soseuta kastike.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat