Pienet lanttukukkoset - Reseptit | HS.fi

Pienet lanttukukkoset

(9 kpl) 400 g valmista ruis-perunataikinaa Täyte: 350 g lanttua 3 dl vettä 1 rkl hunajaa 1 1/2 dl sinihomejuustoa muruina 1.Kuori lanttu ja raasta se karkeaksi raasteeksi. 2.Kiehauta vesi.

12.10.2006 0:00

(9 kpl)

400 g valmista ruis-perunataikinaa

Täyte:

350 g lanttua

3 dl vettä

1 rkl hunajaa

1 1/2 dl sinihomejuustoa muruina

1.Kuori lanttu ja raasta se karkeaksi raasteeksi.

2.Kiehauta vesi. Lisää lantturaaste kattilaan ja keitä sitä noin viisiminuuttia, kunnes raaste on pehmeää. Kaada keitinvesi pois. Makeutalantturaaste ja sulata joukkoon sinihomejuusto.

3.Kaaviloi taikina ohueksi levyksi. Jaa taikinalevy yhdeksään neliöön janosta taikinaneliöt voidellulle muffinipellille.

4.Nosta lanttuseosta jokaiselle taikinapalaselle ja ummista kukkoset.Paista kukkosia 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat