Pororieska - Reseptit | HS.fi

Pororieska

Pororieskan voi paistaa kuin pitsan ilman toista rieskaa päällä. Silloin kannattaa varoa, etteivät juusto ja porosiivut tee siitä liian suolaista.

4.12.2008 0:00

4 ohutta, isoa rieskaa 2 valkosipulin kynttä 1 rasia siitakesieniä100 g kylmäsavuporoaparmesaaniaoliiviöljyä

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Raasta valkosipulit ja levitä tasaisesti kahdelle rieskalle. Asettele päälle kylmäsavuporoviipaleita.

Jaa sienet tasaisesti poroviipaleiden päälle. Raasta parmesaani ja ripottele juusto päällimmäiseksi.

Aseta toinen rieska täytteiden päälle ja pirskota hieman oliiviöljyä pintaan. Paista grillivastuksen alla kymmenen minuuttia tai kunnes pinta ruskistuu.

Leikkaa rieskat kolmioiksi ja tarjoa salaatin kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat