Reseptit    |   Resepti

Grillattu kesäkurpitsasalaatti

1 kesäkurpitsa (noin 500 g) 2 punaista paprikaa 200 g halloumijuustoa 1 keskikokoinen punasipuli lehtipersiljaa 4 rkl salaattisiemensekoitusta Marinadi: 1 (luomu)sitruunan kuori ja mehu 1 valkosipulin kynsi 2 rkl tuoretta timjamia 1 1/2 tl sormisuolaa 2 tl juoksevaa hunajaa mustapippuria 1 dl oliiviöljyä

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää