Reseptit    |   resepti

Siikaceviche

2 siikafileetä (noin 300 g) 2 limetin mehu tai sitruunaa 2-3 kuorittua tomaattia 12 kivetöntä vihreää oliivia 1 pieni puna- tai salottisipuli ½-1 tl hienonnettua chiliä 3 rkl hienonnettua persiljaa 1 rkl hienonnettua tuoretta korianteria tai . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat