Katkarapu-sahramikastike - Reseptit | HS.fi

Katkarapu-sahramikastike

Katkarapu- sahramikastike 2 dl kahvikermaa 2 dl kylmää vettä 2 tl vehnäjauhoja 1 pieni sipuli 1/2 pkt sahramia 1 kalaliemikuutio 400 g kuorittuja katkarapuja 200 g pakasteherneitä suolaa pippuria keitettyä pastaa, riisiä tai perunoita persiljaa koristeluun 1.

17.9.1992 0:00

Katkarapu-

sahramikastike 2 dl kahvikermaa

2 dl kylmää vettä

2 tl vehnäjauhoja

1 pieni sipuli 1/2 pkt sahramia

1 kalaliemikuutio

400 g kuorittuja katkarapuja

200 g pakasteherneitä

suolaa

pippuria

keitettyä pastaa, riisiä tai perunoita

persiljaa koristeluun

1. Sekoita kerma, vesi ja vehnäjauhot kattilassa. Kuumenna ja keitä1 minuutti samalla sekoittaen.

2. Lisää silputtu sipuli, sahrami ja kalaliemikuutio. Keitä 5minuuttia.

3. Lisää katkaravut ja herneet. Mausta ja kuumenna.

4. Tarjoa keitetyn pastan, riisin tai perunoiden kanssa. Koristelepersiljalla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat