Mustikkamojito-sorbetti - Reseptit | HS.fi

Mustikkamojito-sorbetti

1 dl vettä 1 dl sokeria 4 rkl rommia 4 rkl limettimehua 3 dl mustikoita 1 dl tuoretta minttua   Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Kuumenna liemi ja keitä hiljalleen poristen 5 minuuttia.

30.6.2011 0:00

1 dl vettä 1 dl sokeria 4 rkl rommia 4 rkl limettimehua 3 dl mustikoita 1 dl tuoretta minttua

 Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Kuumenna liemi ja keitä hiljalleen poristen 5 minuuttia. Mittaa kattilaan rommi ja kiehauta. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon limettimehu, mustikat ja mintun lehdet.

 Kaada seos tehosekoittimen kulhoon ja aja tasaiseksi. Nosta jääkaappiin jäähtymään vähintään pariksi tunniksi.

 Kaada sorbettiliemi jäätelökoneen kulhoon ja vatkaa koneen ohjeen mukaan valmiiksi sorbetiksi.

 Jos käytössäsi ei ole jäätelökonetta, kaada jäähtynyt sorbettiliemi pakastuksen kestävään kulhoon. Sekoita jäätyvää massaa kierrevatkaimella puolen tunnin välein kolmen ensimmäisen tunnin aikana, jolloin rakenteesta tulee kuohkea.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat