Reseptit    |   Ohjeet

Punaviinimansikat

1 l mansikoita noin 2 dl punaviiniä runsas 1/2 dl sokeria muutama appelsiinikuorisuikale tai loraus sitruslikööriä 1.Pane peratut marjat jälkiruokakulhoon tai jaa ne maljoihin taiviinilaseihin. 2.Sekoita joukkoon sokeri ja kaada päälle viini.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää