Reseptit    |   Ohjeet

Keitettyjä lampaanpolvia

4 lampaanpolvea (200-230 g/kpl) 50 g margariinia 1 sipuli 4 valkosipulin kynttä muutamia porkkanoita muutamia perunoita 7,5 dl vettä 2 tl suolaa mustaapippuria 50 g vehnäjauhoja yhden sitruunan mehu 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat