Reseptit    |   Resepti

Riistapatee ja pihlajanmarjakastike

500 g riistanlihaa tai fasaaninlihaa 175 g porsaankylkisilavaa 1/2 sitruunan kuori 1/2 dl madeiraa ja konjakkia 2 tl suolaa ripaus muskottia 1/2 valkosipulin kynsi 1 kananmuna 1/2 dl kermaa 1/2 dl ranskankermaa

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Joulu

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää