Reseptit    |   Ohjeet

Linssimuhennos eli dhal

1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 1 rkl gheetä tai öljyä n. 4 dl vettä 2 dl punaisia linssejä 1 tl kurkumaa 1 tl juustokuminaa 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä 1/2 tl cayennepippuria 1/2 tl paprikaa suolaa 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat