Reseptit    |   Ohjeet

Broilerinmaksa-kastike

Broilerinmaksa- kastike 300-400 g broilerinmaksaa 1-2 rkl voita tai margariinia 1 sipuli suolaa hiukan mustapippuria 2 tl vaaleaa sinappia 2 dl ranskankermaa 2-3 tl murskattuja suolaliemeen säilöttyjä viherpippureita tai kuivattuja viherpippureita 1. Sulata broilerinmaksaa sen verran, että saat erotelluksi maksat toisistaan.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää