Reseptit    |   Ohjeet

Haudutettu ruispuolukkapuuro

1 l vettä 4 dl puolukoita 3-4 dl karkeita ruisjauhoja (sokeria) 1.Kaada vesi korkeaan uunivuokaan ja vatkaa joukkoon ruisjauhot. Survo puolukat ja sekoita ne jauho-vesisekoitukseen. 2.Laita vuoka uuniin. Kypsennä ensin 175 asteessa vajaa tunti.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää