Reseptit    |   Ohjeet

Ankanmaksalla ja tryffelillä täytetty kyyhkynen 1 annos

1 kokonainen kyyhkynen 40 g tuoretta, paistettua ankanmaksaa 1 lehti keitettyä ja kaulittua savoijinkaalia 30 g kyyhkyn koipilihoista valmistettua mureketta suolaa, pippuria tuoretta mustaa tryffeliä lastuina maun mukaan 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää