Reseptit    |   Ohjeet

mikrossa yhdelle

Lisäkeriisi 3/4 dl pitkäjyväistä tummaa riisiä 2 dl vettä pieni muru liemikuutiota 1. Mittaa puurolautaselle riisi, vesi ja liemikuutiopala. 2. Kypsennä riisiä 6 minuuttia täydellä teholla (650 W) ilman kantta. Jatka kypsentämistä haudutusteholla 8 minuuttia niin, että neste imeytyy.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää