Reseptit    |   Ohjeet

mikrossa yhdelle

Lisäkeriisi 3/4 dl pitkäjyväistä tummaa riisiä 2 dl vettä pieni muru liemikuutiota 1. Mittaa puurolautaselle riisi, vesi ja liemikuutiopala. 2. Kypsennä riisiä 6 minuuttia täydellä teholla (650 W) ilman kantta. Jatka kypsentämistä haudutusteholla 8 minuuttia niin, että neste imeytyy.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat