Reseptit    |   Ohjeet

Nuudelikeitto

200 g porsaan ulko- tai sisäfileetä 2 valkosipulin kynttä 2 cm:n pala tuoretta inkivääriä tai ½ tl jauhettua inkivääriä 100 g purjoa 2 porkkanaa 170 g tuoreita herkkusieniä, siitakesieniä tai osterivinokasta 1 rkl (pähkinä-, seesami-) . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat