Reseptit    |   Ohjeet

Punajuuripiirakka

Pohja: 150 g voita tai margariinia 4 dl vehnäjauhoja 2 rkl kylmää vettä Täyte: 4 punajuurta, vettä 2 sipulia 1 dl persiljasilppua (tai jotain tuoretta yrttiä) 3 munaa 4 dl kermaviiliä 1 dl juustoraastetta yrittisuolaa 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää