Reseptit    |   Ohjeet

Kuumennettu nektari

2 l marjoja (herukoita, mustikoita, vadelmia) 2 1/2 dl sokeria 5 dl vettä 1. Soseuta puhdistetut marjat monitoimikoneella ja sen jälkeen vieläsosemyllyn hienoimman terän läpi, jotta isot siemenet ja kuorenpalasetjäävät pois. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Juomat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat