Reseptit    |   Ohjeet

Naurispyree

4 perunaa 3 naurista 3-4 kananmunankeltuaista 3 tl suolaa 1 tl jauhettua valkopippuria 3 rkl kuohukermaa 2 rkl voita 1.Kuori perunat ja nauriit ja keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta juurekset. 2.Erottele munista keltuaiset.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää