Appelsiinimarmeladi

2 kg appelsiineja 2 sitruunaa 3 cm:n pala inkivääriä 1 kg hillosokeria   Kuori puolikkaasta appelsiinista keltainen osa kuorimaveitsellä ja leikkaa ohuiksi noin kaksi senttimetriä pitkiksi suikaleiksi.

2 kg appelsiineja2 sitruunaa3 cm:n pala inkivääriä1 kg hillosokeria

Kuori puolikkaasta appelsiinista keltainen osa kuorimaveitsellä ja leikkaa ohuiksi noin kaksi senttimetriä pitkiksi suikaleiksi. Kuori appelsiinit ja sitruunat veitsellä kalvottomiksi ja leikkaa hedelmäliha paloiksi. Kuori ja raasta inkivääri.

Soseuta appelsiinien ja sitruunoiden hedelmäliha karkeaksi soseeksi tehosekoittimessa tai kulhossa sauvasekoittimella. Lisää joukkoon inkivääri ja kuorisuikaleet.

Laita sose ja hillosokeri kattilaan ja keitä 15 minuuttia. Säilö hyvin pestyihin ja kuumennettuihin purkkeihin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat