Reseptit    |   Ohjeet

Karjalanpaisti

500 g naudan lapaa 500 g possun lapaa tai etuselkää 2 porkkanaa 2 sipulia pala lanttua pala selleriä pieni purjo 10-15 maustepippuria 2-3 tl suolaa 2 laakerinlehteä 1/2 dl vettä 1. Puhdista ja kuori kasvikset ja paloittele ne sopiviksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat