Reseptit    |   Resepti

Uunijuurekset

2–3 isoa porkkanaa 1 lanttu (300 g) 1 palsternakka pikkusipuleita 4–6 perunaa noin 1/2 dl oliiviöljyä muutama oksa tuoretta rosmariinia tai timjamia (tai 1–2 tl kuivattuja yrttejä tai yrttisekoitusta) suolaa, mustapippuria 2–3 rkl hunajaa tai siirappia   Kuori ja lohko porkkana, lanttu ja palsternakka.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat