Reseptit    |   Resepti

Keltainen siskonmakkarakeitto

1/2 kg porkkanoita pala lanttua 2 sipulia 3 valkosipulin kynttä 2 rkl öljyä 1 rkl currya 1/2 tl kurkumaa 1 l vettä 1-2 kanaliemikuutiota 1/2 tl mustapippuria 1 laakerinlehti 200 g sulatejuustoa 400-500 g siskonmakkaroita persiljaa

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat