Tsatsiki - Reseptit | HS.fi

Tsatsiki

2 keskikokoista kurkkua 1-2 tl suolaa  4 dl paksua jogurttia 2 rkl smetanaa tai ranskankermaa 1-3 valkosipulin kynttä

6.9.1990 0:00

2 keskikokoista kurkkua 1-2 tl suolaa 4 dl paksua jogurttia 2 rkl smetanaa tai ranskankermaa 1-3 valkosipulin kynttä 1. Kuori kurkku ja raasta se. Lisää suola ja jätä vetäytymään huoneenlämpöön 20 minuutiksi. Valuta tai purista kuivaksi. 2. Sekoita jogurtti ja smetana. 3. Lisää kurkkuraaste ja purista valkosipuli joukkoon. Anna seistä jääkaapissa peitettynä vähintään noin puoli tuntia ennen tarjoilua. Tarjoa leivän kera.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat