Reseptit    |   Resepti

Kesäkurpitsapannukakut

(12 kpl)   1 pieni kesäkurpitsa (noin 250 g) 1 pieni sipuli 50 g voita tai öljyä 5 dl piimää 3 munaa 5 dl hiivaleipävehnäjauhoja 1 tl soodaa 1 tl leivinjauhetta 2 tl suolaa 1 rkl sokeria tai juoksevaa hunajaa 1/2 dl tilliä hienonnettuna   Paistamiseen: voita tai öljyä   Lohitahna: 200 g lämminsavulohta 1/2 dl ruohosipulia hienonnettuna 1 tlk ranskankermaa (200 g) 1/2 sitruunan mehu 2 rkl kapriksia

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat