Reseptit    |   Ohjeet

Gnocchi

1/2 kg Rosamunda-perunoita suolaa keitinveteen 1 munankeltuainen 1 dl vehnäjauhoja 1/2-1 tl suolaa 1.Keitä perunat suolavedessä aivan kypsiksi. 2.Soseuta perunat tasaiseksi pusertimella tai esimerkiksisähkövatkaimella. 3.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat