Reseptit    |   Ohjeet

Ruispuolukkakakku

Pohja: 4 munaa 1 1/2 dl sokeria 1 3/4 dl ruissihtijauhoja 1 tl leivinjauhetta Täyte ja kuorrutus: 2-3 dl vaahtoutuvaa kermaa 2 tl vaniljasokeria sokeria 2-3 dl pakastepuolukoita 1.Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat