Reseptit    |   Ohjeet

Voikukan lehdillä ryyditetyt sämpylät

5 dl vettä tai maitoa yrttisuolaa 2 rkl siirappia tai sokeria 1 pss kuivahiivaa tai 25 g tuorehiivaa voikukan lehtiä silputtuina noin 1,2 l sämpyläjauhoja 1 dl öljyä voiteluun vettä tai maitoa pinnalle seesamin- tai unikonsiemeniä 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää