Reseptit    |   Ohjeet

Riisi-hapankaalipata

1/2 dl öljyä 3/4 dl risottoriisiä 2 porkkanaa 300 g savulammasta 400 g hapankaalia 3 valkosipulin kynttä 6 dl vettä 100 g sinihomejuustolla maustettua tuorejuustoa tuoretta meiramia suolaa Pinnalle: paprikasuikaleita ja persiljaa 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat