Reseptit    |   Ohjeet

Kääresyltty

1 ½ kg luutonta porsaan kylkeä 250 g luutonta naudan, lampaan tai hirven paistia 2 rkl suolaa 1 tl karkeaksi jauhettua valkopippuria 1 tl karkeaksi jauhettua maustepippuria 2 laakerinlehteä hienoksi murskattuna . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat