Reseptit    |   Ohjeet

Samsaran ruishapanleipä

Hapanjuuri: 3 dl kädenlämpöistä vettä 400 g luomuruisjauhoa 100 g raastettua luomuomenaa (myös hunaja tai luomurusinatkäyvät) Raski: 1 dl tuoretta juurta 1 l vettä (noin 25-asteista) 600 g luomuruisjauhoa Taikina: n.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat