Reseptit    |   Resepti

Pikainen borssikeitto

1 pkt (450 g) esikeitettyjä punajuuria 1 dl (pakastettua) sipulisilppua 2-3 valkosipulin kynttä 8 dl lihalientä 1 laakerinlehti 1/2 tl rakuunaa 1-2 rkl viinietikkaa 1-2 rkl sokeria mustapippuria (suolaa) 300 g nakkeja tai bratwurstia . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Keitot

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat