Kasvispyörykät - Reseptit | HS.fi

Kasvispyörykät

(50-60 pyörykkää) 100 g punaisia linssejä 3-4 porkkanaa 300 g lanttua 100 g palsternakkaa 100 g selleriä 1 prk kermaviiliä 3 kananmunaa 2 dl korppujauhoja 3 rkl perunajauhoja 1 tl salaatti & vihannes -maustesekoitusta 2 rkl kasvisfondia . . .

15.8.2002 0:00

(50-60 pyörykkää)

100 g punaisia linssejä

3-4 porkkanaa

300 g lanttua

100 g palsternakkaa

100 g selleriä

1 prk kermaviiliä

3 kananmunaa

2 dl korppujauhoja

3 rkl perunajauhoja

1 tl salaatti & vihannes

-maustesekoitusta

2 rkl kasvisfondia

1 tl sellerisuolaa

1 tl kasvisliemijauhetta 1.Huuhtele linssit ja keitä väljässä vedessä 10 minuuttia.

2.Sekoita kermaviiliin kananmunat, korppujauho ja perunajauho.

3.Lisää mausteet, linssit ja raakana jauhetut tai hienoksi raastetutkasvikset. Sekoita tasaiseksi massaksi.

4.Muotoile pyöryköiksi ja paista uunissa pellillä 175 asteessa noin 30minuuttia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat