Reseptit    |   Ohjeet

Tulinen katkarapukeitto

4 dl kalalientä tai vettä 1 dl katkarapuja 3-4 suikaletta galangal- juurta tai tuoretta inkivääriä ½ sitruunaruohoa 2-3 kaffir lime -lehteä 1 tuore chili ¼ tom jam -maustekuutiota 3 herkkusientä lohkoina ½ sipulia lohkoina 1 pieni tomaatti . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat