Tulinen katkarapukeitto - Reseptit | HS.fi

Tulinen katkarapukeitto

4 dl kalalientä tai vettä 1 dl katkarapuja 3-4 suikaletta galangal- juurta tai tuoretta inkivääriä ½ sitruunaruohoa 2-3 kaffir lime -lehteä 1 tuore chili ¼ tom jam -maustekuutiota 3 herkkusientä lohkoina ½ sipulia lohkoina 1 pieni tomaatti . . .

1.3.2001 0:00

4 dl kalalientä tai vettä

1 dl katkarapuja

3-4 suikaletta galangal - juurta tai tuoretta inkivääriä

½ sitruunaruohoa

2-3 kaffir lime -lehteä

1 tuore chili

¼ tom jam -maustekuutiota

3 herkkusientä lohkoina

½ sipulia lohkoina

1 pieni tomaatti lohkoina

1 rkl kalakastiketta

½ tl sokeria

2 rkl sitruunamehua

korianteria 1.Kiehauta mausteet ja tom jam -kuutiot kalaliemessä. Lisääherkkusienet ja sipuli.

2.Anna kiehua pari minuuttia. Lisää loput ainekset ja kiehauta.Katkarapuja ei saa keittää. Ripota päälle korianteria.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat