Reseptit

Spaghetti puttanesca

  6 isoa kypsää tomaattia tai 1 tlk tomaattimurskaa 2–3 rkl oliiviöljyä 2 sipulia 3 valkosipulin kynttä 1/2 tl chilihiutaleita 4 rkl kapriksia 7–8 sardelli- tai anjovisfileetä 1 dl kalamataoliiveja persiljaa spagettia parmesaanijuustoa   Jos käytät tuoreita tomaatteja, kalttaa ne upottamalla ne kiehuvaan veteen noin kymmeneksi sekunniksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää